teisipäev, 7. aprill 2015

5 lihtsalt teostatavat ideed, kuidas oma õnnetaset kiirelt tõsta!

Kevad on imetlusväärne aeg.Päike hakkab end aina enam näitama, linnud siristavad ning siin-seal võib ka tärganud rohelust märgata. Kuid vahelduvate ilmadega kipub ka meie meeleolu kiirelt vingerdama, päiksepaistes rõõmustame ning vihmane hallus toob õnnetaseme koheselt alla. Mida siis teha, et kiirelt oma õnnetunne kevadiselt jällegi päikseliseks muuta?

Tooksin siinkohal välja 5 järeleproovitud ja toimivat ideed.

1.Kingi endale kimbuke värvidest säravaid lilli. Igas suuremas supermarketsi on kindlasti lillepood ning vahendite nappusel saab särava õie vaid mõnekümne sendi eest. Neid õisi vaadates on sõnad liigsed.



2.Kevadine kohvikruus! Leia oma lemmik joogi (kohv, tee, mahlad) nautimiseks kevadiselt värviline kruus ja naudi. www.ideejaemotsioon.ee valikust leiab nii mõndagi inspireerivat.


3. Võõpa oma küüned kirkalt kollaseks! Kollane värv ergutab ning püüad kindlasti mõne imetleva pilgu.  Leidsime vahva uue küünelaki www.levelzone.ee veebipoest.    
                                     

4. Värvilised sukkpüksid jalga! Silmipimestavad mustrid, siidine läige ja võimalusterohkus pakub igale maitsemeelel midagi. Ükskõik kui hall ka su kontorikostüüm poleks, siis omanäoliste                 sukkpükste touch annab enesekindlust ning tõstab õnnetaset 200%!                                                   Oma valiku tegime www.sokisahtel.ee vahendusel.   
       
                                                                         

5. last but not least...Makroonid! Kortsud rannahooajaks sirgeks! Ehk siis kostita end mõne magusa palaga. Sa oled seda väärt ja võid endale tükikese hooajalist maiust lubada küll. Meile maitsevad makroonid ;) Vaata, kas leiad sealt endale midagi www.cafemore.ee 


Emotsiooniderohket päeva! Naeratagem!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar